Gijzenrooise Lampionnenoptocht

Met een felle paarse gloed van Glow aan een donkere iets wat regenachtige zondag avond verzamelde er meer dan 35 kinderen samen met hun papa’s en mama’s, opa’s en oma’s bij het  Bunderkensven 29.

Met hier en daar een druppel en een plas, arriveerden tal van kinderen met hun eigengemaakte lampionnen. De warme gloed die van de heldere lichtjes afkwam zorgde ervoor dat menig straat in Gijzenrooi sfeervol verlicht werd. Hele families verzamelden zich voor de ruiten om de lampionnenoptocht te aanschouwen.

De voor vrijwel iedereen bekende klanken van Coest zorgden ervoor dat de pas er goed in zat. Ook al werd de regen menig lampionnetje te veel, de sfeer was niet te drukken. Zeker niet toen na afloop iedereen werd ontvangen met heerlijke warme chocomel, ranja, spekjes en koekjes.

Wij vonden het een geslaagde lampionnenoptocht en nodigen jullie bij deze allemaal weer uit voor volgend jaar!

En natuurlijk de foto’s