Podiumoptreden? Ja graag!

Beste buurtgenoten,

Zoals bij iedereen in Gijzenrooi bekend is wordt ieder jaar eind juni het Midzomeravondfeest georganiseerd met muziek van verschillende bands, een toneelstuk, kinderactiviteiten en een gezellige bar. Dit jaar is dat op 29 juni.

Het podium en de bar staan al vanaf het middaguur klaar voor gebruik. Ze staan daar werkeloos tot aan de avond. Reden voor ons om te kijken of de middag ook gevuld kon worden met iets leuks. Daar hebben we wel iets voor verzonnen, maar ja, dat lege podium, die werkeloze bar.

Het podium heeft zich – zoals een goed podium betaamd – al voorbereid en trilt vroeg in de middag al van de zelf opgewekte zinderende spanning.

Wat zal ik (laten) presenteren? Wie komt er voor mijn voetlicht? Wie benut mijn potentie, boeit het publiek en neemt het applaus in ontvangst?

Wie deelt er in het applaus? Natuurlijk het podium, want wees eerlijk, wat is een artiest zonder podium? Niks toch?

Maar wat is een podium zonder artiest? Ook niks.

Wie wil daar gebruik van maken? Ben je bijvoorbeeld een verhalenverteller, wil je alleen of samen met anderen een act opvoeren, speel je in een (jeugd)bandje of heb je op een andere manier iets op het toneel te presenteren, aarzel dan niet en meld je aan. We denken aan een optreden van maximaal een kwartier per persoon of groep.

Gelukkig is het podium ’s avonds geweldig goed bezet met muziek. Maar er is meer, er is nog een hele lege middag te vullen.

De buurt, het publiek en het podium zullen er blij mee zijn.

En dan heeft de bar ook nog een goeie middag.

Meld je aan bij Kees en Truus van Vessem, keesvanvessem@hotmail.nl , dan nemen wij contact met je op.

Het midzomermiddagteam

Joop, Louisa, Hans, Wilma, Wiefse, Truus en Kees