Inschrijven Buurtquiz

Op zondag 22 september tijdens de Burendag is er op het Buurtven van 14.30 uur tot 16.30 uur een heuse pubquiz, een buurtquiz waaraan iedereen uit Gijzenrooi vanaf 12 jaar kan deelnemen. We spelen met teams van maximaal 5 personen. Deelname is gratis.

De vragen zijn gevarieerd en verdeeld over een aantal rondes. Vanzelfsprekend zullen ook een fotoronde en een muziekronde niet ontbreken.

Dus ga aan de slag: stel je team samen met familie, vrienden of buren (het is tenslotte burendag) en verzin een leuke teamnaam. Let bij de samenstelling van je team op  diversiteit in leeftijd, kennis en belangstelling. En wie weet gaat jouw team straks met de eerste prijs naar huis.

Om alles goed te kunnen voorbereiden, willen wij graag weten op hoeveel deelnemers wij kunnen/moeten rekenen. Meld je daarom vóór 18 september aan via pubquiz@gijzenrooi.nl en vermeld daarbij de naam van je team en het aantal deelnemers.