Gezocht: full-stack, front-end of back-end ontwikkelaar

Hebben we met deze titel jouw aandacht getrokken dan ben je wellicht de persoon die wij zoeken.

Gijzenrooi beschikt over een unieke webapplicatie waarmee de lopers van de buurtpreventie de loopronden door onze wijk inroosteren. Deze applicatie is ontwikkeld en onderhouden door een van onze wijkgenoten, maar dat blijkt in de praktijk erg belastend voor één persoon. Daarom zoeken we enthousiaste wijkgenoten (of familie/kennis van ..) met kennis en ervaring die willen meewerken aan de verdere ontwikkeling en onderhoud van dit pakket. Je kennis en ervaring moet direct inzetbaar zijn en we zoeken dan ook een serieuze kandidaat


Ben je gespecialiseerd is in front-end (bv. React of Vue) of back-end (PHP) dan is het ook prima. Dan kan het werk op die manier verdeeld worden.
De huidige versie is gemaakt met het open-source PHP-framework Symfony – versie 4 – met daarachter een MySQL database. Gebruikte front-end technieken zijn Twig, Bootstrap en jQuery.


Het doel voor 2020 is de applicatie te vernieuwen en voor de API back-end Symfony 5 te gaan gebruiken. Daarnaast is het streven om voor de front-end een modern framework zoals React of Vue in te zetten.


Iets voor jou? Meld je dan via gijzenrooibuurtpreventie@gijzenrooi.nl.