Mogelijke overlast hardloopcross

Beste bewoners van Gijzenrooi,

We willen u graag informeren over het volgende evenement.Zaterdag 15 februari organiseert De Eindhovense Studenten Atletiek Vereniging (E.S.A.V) Asterix in samenwerking met Brabants Landschap het Nationaal Studenten Kampioenschap (NSK) hardloopcross op de Stratumse Heide. Hierdoor zal het rond basisschool De Reis van Brandaan en op de Stratumse Heide drukker zijn dan normaal. Vanaf 10:00 beginnen we met opbouwen en vanaf 14:30 tot 16:45 zijn er diverse hardloopcrosjes.We vragen u vriendelijk om hier rekening mee te houd met uw eigen activiteiten. Indien u met uw huisdier(en) de Stratumse heide betreed, verzoeken we u vriendelijk om deze aan de lijn te houden.
Voor meer informatie verwijzen we u graag naar onze website: https://nskcross.asterixatletiek.nl/

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over de cross en vragen om uw begrip. Indien u nog vragen heeft, horen we het graag.

Met sportieve groeten,

John Verdonschot

namens de NSK cross commissie