Voor deze zomer gepland (update):

De planning deze zomer:

26 juni : Cultuur bij je Buur Open Air met Ilen Mer op het Buurtven (Eijerven) om 20.30 uur. 

26 juni: De indieband groep Ilen Mer wist in 2019 drie keer 30 mensen met hun composities muzikaal te onderhouden in de huiskamer van Marieke en Gerard de Nooij in het Gulbergsven. Ze combineren daarbij warme, donkere, electropop met orchestrale invloeden. Drummer-percussionist Nils van der Slikke is opgegroeid op het Lisven, waar zijn ouders Evy en Pieter nog altijd wonen. Verder bestaat de 4- koppige band, die elkaar leerden kennen op de Tilburgse Rockacademie, uit pianiste en zangeres Merit Visser, (bas)gitarist Thomas Beekwilder en Paul Snoeren bas en Synthesizers. Vraag het de eerdere luisteraars of check hun muziek op Spotify en de live optredens op Youtube. Het wordt een heel mooi en toegankelijk concert voor jong en oud.


Beluister ze op https://www.youtube.com/channel/UCu-sJkrP5S_Jhjc8CSTjSMQ

17 juli : MidZomerAvond Cirque Magnifique en de Beatles-band BeApple op het Buurtven (Eijerven) om 20.30 uur.

We staren om 19:30 met een optreden van Cirque Magnifique. Een clownerie voor jong en oud. Zie http://www.cirquemagnifique.nl/cirque voor meer informatie

BeApple. Deze half Eindhovense Beatle- coverband brengt 2 sets met heel bekende Beatle songs, maar dan in een wat alternatieve versie. Rik (toetsen en gitaar), Niels (gitaar), Alain (basgitaar) en Cees (drums) starten dit optreden waarschijnlijk om 20.30 uur.  Maar daar zullen we u via de andere kanalen van op de hoogte houden!


Naar verwachting 24 of 25 September : Keltische Folkgroep The Curs op het Buurtven (Eijerven) om 20.30 uur. The Curs komen in september met Irish Folk and Traditional Music. Momenteel bestaat de bezetting uit de Ierse Bill Kinlough (bouzouki), Henk de Boer en Henk Gebert (backing vocals en gitaar), Lex Straaijer (accordeon), Tanja Pekelharing (zang) en de Gijzenrooise Elly Admiraal (blokfluiten en tin-whistle). Ze spelen een collectie van melodieën die teruggaan tot de 15de/16de eeuw. Deze Keltische melodieën waren oorspronkelijk alleen bedoeld om dansers te begeleiden. Dat merk je ook als je ze hoort, je kan amper stil blijven zitten op je stoel. Het enthousiasme en speelplezier zorgen ervoor dat je als publiek niet alleen luistert maar dat je, als je wilt, regelmatig een actieve rol hebt door mee te zingen of te klappen. Hou je van een sprankelende en actieve muzikale avond? Dan zien wij je graag! 

Groetjes en bedankt, ook namens de teams van Cultuur bij je Buur en MidZomerAvond ! 
Erik van Dijck