Jubilerend fanfareorkest Euphonia

Jubilerend fanfareorkest Euphonia op vaderdag in Gijzenrooi

Euphonia uit Zesgehuchten bestaat dit jaar vijfenzeventig jaar.  Op zondag 16 juni is er om 11.00 uur een optreden van Euphonia op ons Buurtven. Zij brengen een zeer afwisselend programma van vrolijk swingende nummers, onder meer uit de musicals Beauty and the Beast en Switch en van artiesten als Jan Keijzer en Bonnie St. Claire. Het orkest staat onder leiding van dirigent Tom Koster.

Bij goed weer staat vanaf 10.30 uur de koffie klaar!  Gratis. Breng je eigen stoel of kleedje mee!

Jubilee brass band Euphonia on Father’s Day in Gijzenrooi

Euphonia from Zesgehuchten celebrates its seventy-fifth anniversary this year. On Sunday, June 16, there will be a performance by Euphonia at our Buurtven at 11 a.m. They present a very varied program of cheerfully swinging songs, including from the musicals Beauty and the Beast and Switch and from artists such as Jan Keijzer and Bonnie St. Claire. The orchestra is led by conductor Tom Koster.

If the weather is good, coffee will be ready from 10:30 am! It’s free. Bring your own chair or picnic blanket!