De geplande activiteiten voor 2021 zijn (onder corona voorbehoud):

 • 26 juni : Cultuur bij je Buur Open Air met Ilen Mer op het Buurtven (Eijerven) om 20.30 uur.
  De indieband groep Ilen Mer wist in 2019 drie keer 30 mensen met hun composities muzikaal te onderhouden in de huiskamer van Marieke en Gerard de Nooij in het Gulbergsven. Ze combineren daarbij warme, donkere, electropop met orchestrale invloeden. Drummer-percussionist Nils van der Slikke is opgegroeid op het Lisven, waar zijn ouders Evy en Pieter nog altijd wonen. Verder bestaat de 4- koppige band, die elkaar leerden kennen op de Tilburgse Rockacademie, uit pianiste en zangeres Merit Visser, (bas)gitarist Thomas Beekwilder en Paul Snoeren bas en Synthesizers. Vraag het de eerdere luisteraars of check hun muziek op Spotify en de live optredens op Youtube. Het wordt een heel mooi en toegankelijk concert voor jong en oud.Omdat we bij dit optreden zeker droog weer nodig hebben, kunnen we alleen de voorlopige datum noemen. Houd de Klep-App, Facebook of andere kanalen in de gaten,! Is het 26 juni te nat, dan wordt het zeker een andere vrijdag of zaterdag in Juni. Beluister ze op https://www.youtube.com/channel/UCu-sJkrP5S_Jhjc8CSTjSMQ
 • 17 juli : MidZomerAvond met de Beatles-band BeApple op het Buurtven (Eijerven) om 20.30 uur.
  Deze half Eindhovense Beatle- coverband brengt 2 sets met heel bekende Beatle songs, maar dan in een wat alternatieve versie. Rik (toetsen en gitaar), Niels (gitaar), Alain (basgitaar) en Cees (drums) starten dit optreden waarschijnlijk om 20.30 uur.  Maar daar zullen we u via de andere kanalen van op de hoogte houden!
 • 24 of 25 September : Keltische Folkgroep The Curs op het Buurtven (Eijerven) om 20.30 uur.
  The Curs komen in september met Irish Folk and Traditional Music. Momenteel bestaat de bezetting uit de Ierse Bill Kinlough (bouzouki), Henk de Boer en Henk Gebert (backing vocals en gitaar), Lex Straaijer (accordeon), Tanja Pekelharing (zang) en de Gijzenrooise Elly Admiraal (blokfluiten en tin-whistle). Ze spelen een collectie van melodieën die teruggaan tot de 15de/16de eeuw. Deze Keltische melodieën waren oorspronkelijk alleen bedoeld om dansers te begeleiden. Dat merk je ook als je ze hoort, je kan amper stil blijven zitten op je stoel. Het enthousiasme en speelplezier zorgen ervoor dat je als publiek niet alleen luistert maar dat je, als je wilt, regelmatig een actieve rol hebt door mee te zingen of te klappen. Hou je van een sprankelende en actieve muzikale avond? Dan zien wij je graag!
 • 2 oktober De klezmer groep Simits uit Eindhoven bestaat uit vier muzikanten: de stichter van het kwartet, Max Silverenberg, treedt op als zanger en sopraansaxofonist; Kees de Wit, op klarinet, fluit, altsaxofoon en cajun; René Vermaes, op de bandoneon, gitaar, piano en voetbas; Ruud Sempel, op de bas die de stuwende kracht en ritmische basis van het Jiddische en Hebreeuwse repertoire is. Hun muziek is typisch Jiddisch. Dat betekent vrolijk (simcha in Hebreeuws), maar tegelijkertijd ook droevig en melancholisch. Simits speelde onder andere in Paradiso Amsterdam, op de Gentse feesten en het Lombokfestival in Utrecht, tijdens het Joods Festival in de Eindhovense Effenaar en in het Muziekcentrum Frits Philips aldaar.
 • 8 oktober Singer Songwriter Etan Huijs met Jori van Gemert
  Etan Huijs (1982, Venray) schrijft intrigerende, subtiele songs, recht uit het hart en op het snijvlak van folk en country. Melancholie ligt altijd op de loer en de schoonheid van de melodie drijft overal boven. Logisch, want al zijn hele muzikale leven laat Etan zich beïnvloeden en inspireren door een aantal oude meesters, de grootheden die een onuitwisbare stempel drukten op het muzikale landschap: Johnny Cash, Neil Young, Bob Dylan en Leonard Cohen.
  Etan speelt deze avond samen met zijn vaste zangeres en toetseniste Jori van Gemert uit Cuijk. Samen zullen ze voornamelijk songs laten horen van het eerder dit jaar verschenen album ‘The Monochrome Veil’ dat louter lovende recensies kreeg.
 • De lampionnen-tocht is in november (datum volgt);
 • Ontsteken van het licht in de boom en optreden Boomklevers in december (datum volgt).
 • En natuurlijk iedere eerste zondag van de maand 10 kilometer wandelen (start om 10:00 uur bij de bushalte aan het Bunderkensven).
 • Om de veertien dagen (de even weken) een wandeling van ongeveer 5 kilometer. Verzamelen bij dezelfde bushalte om 19:00 uur.

Voor beide wandelevenementen geldt dat aanmelden niet nodig is. Gewoon op tijd bij de bushalte zijn.